Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Hippe Gifts goederen uit haar webwinkel aan een klant levert. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Door te bestellen gaat de klant automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens van de Klant worden uitsluitend gebruikt in het klanten systeem van Hippe Gifts Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Prijzen
Alle prijzen zijn in euro`s inclusief 21% B.T.W en exclusief eventuele verzendkosten. Hippe Gifts is niet aansprakelijk voor foutief weergegeven van prijzen als gevolg van server problemen, storingen, virussen of typefouten.

Gratis verzending
Acties met gratis verzending geldt alleen in Nederland.

Bestelling
Na een bestelling ontvangt de Klant per email een orderbevestiging met daarin de totale kosten eventueel inclusief verzendkosten. Nadat de betaling is ontvangen zal Hippe Gifts de bestelling bij de Klant laten bezorgen. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn dan kan de Klant geen rechten ontlenen aan de koopopdracht.

Levering
Alle artikelen worden, binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van de betaling opgestuurd. Mocht bestelling van de Klant door onvoorziene omstandigheden niet binnen 5 werkdagen worden verzonden dan neemt Hippe Gifts contact met de klant op.

Retourzending
Iedere bestelling, behalve artikelen op maat gemaakt met naam of persoonlijke tekst, kan binnen 14 dagen na ontvangst retour worden gestuurd met de originele orderbevestiging en vermelding van het ordernummer. Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Het orderbedrag (ex verzendkosten) wordt op de rekening van de klant teruggestort binnen 10 werkdagen na ontvangst van de producten.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor klant, Hippe Gifts is niet aansprakelijk voor de retourzending.

Betaling
De betalingsmogelijkheden zijn middels iDeal, of via overmaking. Indien de klant niet binnen 7 dagen na bestelling heeft betaald is Hippe Gifts gerechtigd de bestelling te annuleren.

Aansprakelijkheid
Hippe Gifts stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken, verloren gaan en/of beschadigen van verzonden artikelen met een track& trace code. Iedere aansprakelijkheid van Hippe Gifts is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door Hippe Gifts is geleverd aan de klant.

Identiteit van de ondernemer
Hippe Gifts; Klokkengieterlaan 16, 8043BS Zwolle.
Telefoonnummer: 0612432230 (WhatsApp)
E-mailadres: info@hippegifts.nl
KvK-nummer: 74961950
Btw-identificatienummer: NL001318447B60

Overig
Hippe Gifts is bevoegd deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website op ieder moment te wijzigen. Bij wijziging van de algemene voorwaarden worden de nieuwe voorwaarden op de website beschikbaar gesteld. Niets van de website mag door derden worden gebruikt, gekopieerd of worden overgenomen, zonder de schriftelijke toestemming van Hippe Gifts.

Hippe Gifts is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen. Bij twijfel over de veiligheid, dient u de producten altijd te verwijderen.
Indien blijkt dat Hippe Gifts de opdracht niet kan uitvoeren , dan behouden we het recht de opdracht te annuleren. Dit gebeurt na schriftelijke mededeling via de mail.
Als u tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copy-recht, meld dit dan via de mail. Wij zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site. Onze artikelen zijn te goeder trouw geplaatst in onze webshop en op social media. Wij kunnen deze helaas niet controleren via een databank (auteursrecht) of er enige vorm van copy-rechten op rusten. Hippe Gifts kan hiervoor dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

VERZENDEN & BETALEN

 • NL: €2,50 / €4,90 / €6,95

 • Gratis verzenden:

  • vanaf €75,- (NL)

  • vanaf €100,- (BE)

 • Verzendtijd 3-5 werkdagen*

 • * niet gespersonaliseerde items worden eerder verzonden

 • Snelle levering mogelijk

 • Op te halen in Zwolle & Ens

 • WhatsApp service (06-12432230)

 • Veilig betalen via Klarna, iDEAL

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Hippe Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel